Iherb Suosituksia Osa 1 - Mitä ostaa iHerbistä

Mitä tilata iHerbistä? Tässä omia iHerb-suosikkeja:




Iherbissä on valikoimaa niin paljon, että kaikkea ei yksi ihminen voi testata. Itse seuraan keskustelupalstoja ja blogeja saadakseni hyviä vinkkejä mitä ostaa. Monesti hyödynnän tarjoukset ja joskus sitten ihan lottona. Viimeisen viiden vuoden tai kuuden vuoden aikana on tullut testattua satoja tuotteita, ja ajattelin poimia niistä parhaimpia erillisiin bloggauksiin.

Omat iHerb-suosikit: Osa 1

Tämä lista ei ole missään järjestyksessä. Paitsi ehkä ensimmäinen.

1. Longreen Corporation, Reishi Coffee, Reishi Mushroom and Columbian Coffee, 30 Sachets, 0.077 oz (2.18 g) Each

Luovuin kahvinkeittimestä, kun huomasin, että on saatavilla hyviä pikakahveja. Olin myös vajaan vuoden verran perheen ainoa kahvinjuoja, kun avovaimo oli raskaana. Kahvia ja sieniä ei suositella, jos on raskaana. Tässä kahvissa on niitä molempia. Alkuun en tykännyt tästä Longreenin Reishi-kahvista yhtään (Reishi = Lakkakääpä), ja nyt en voisi kuvitellakaan juovani mitään muuta. Lisäksi tämä on halvempaa, kuin Madre Labs Cafeceps tai Organo Gold Gourmet Black Coffee.

Niin ja tiesitkö, että vedenkeitin on myös näppärä keino säästää sähköä (täältä lisää). Keität vain sen määrän vettä mitä tarvitset, ja kokkaukset sujuu paljon nopeammin (esim. pastat, perunat yms, saa valmistettua nopeammin, kun saa veden kiehumaan nopeammin).  

2. Bee Naturals, Ultra-Rich, Luxury Hair Conditioner, 3.5 oz

Tätä pitää olla aina saatavilla. Toistaiseksi paras hoitoaine hiuksille mitä on tullut vastaan. Ei ole todellakaan mikään edullinen. Onneksi Bee Naturals-tuotteet on välillä iHerbin "Brand Of The Week" tarjouksissa mukana. Hoitoaineissa kannattaa muistaa, että hiuksia on erilaisia, joten tämä ei välttämättä sovi kaikille. Jos on kuivat, ohuet tai hauraat hiukset, niin tätä on helppo suositella.

3. Bee Naturals, Foaming Face Wash, 9 fl oz

Toinen hyvä Bee Naturalsin tuote. Vaahtoava kasvonpuhdistaja (mikä mahtaa olla suomeksi sopiva termi). Sopii miehille ja naisille.

4. Giovanni, Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml)

Toinen hyvä hoitoaine, myöskin kuiville, ohuille ja hauraille hiuksille.

5. Nutrex, JointAstin, 120 V-Gels

Tämä ja seuraavat kaksi tuotetta on omille polville/nivelille paras apu. Vasen polvi on niin huonossa kunnossa, että ilman luontaistuotteita kipulääkkeitä menisi päivittäin. Jos nivelrikko vaivaa, niin tätä on helppo suositella. Ei ole mikään hirveän edullinen, mutta nämäkin on välillä tarjouksessa.

Huomautus:
Vaikuttavina aineina tässä on esim. Astaksiini, pellavansiemenöljy ja glukosamiini. Glukosamiini on lääkeainelistalle, joten tämän tilaaminen vain sitten omalla vastuulla.

6. Nature's Bounty, Red Krill Oil, Omega-3, Triple Strength, 1000 mg, 30 Softgels

Krilliöljy. Imeytyy huomattavasti paremmin, kuin kalaöljyt/kalanmaksaöljyt. Paljon halvempi ja vahvempi, kuin TV:ssäkin mainostettu MegaRed. Mielummin otan yhden geelikapselin krilliöljyä, kuin kuusi geelikapselia kalaöljyä.

7. Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen, 60 Vcaps

Tätä käytän lisäksi apuna nivelille. Huomattavasti halvempi ja vahvempi, kuin Vital 3. Tässä on täsmälleen samaa kollageenia, eli UC-II, Undenatured Type II Collagen.

8. Simply Organic, Garlic Powder, 3.64 oz (103 g)

Harvemmin käytän enää tuoretta valkosipulia. En olisi uskonut, että valkosipulijauhe voi olla näin hyvää. Tämä on parasta sitten viipaloidun leivän.

9. Greens Today, Organic Frog, Energy Boosters Formula, Chewable Vitamins, Tangy Citrus Flavor, 60 Wafers


Tämä on omasta mielestä ehdottomasti paras multivitamiini. Piristää oloa selvästi. Ei ehkä mikään halvin, mutta varsin monipuolinen. Maku vaatii vähän totuttelua.

10. McCann's Irish Oatmeal, Instant Oatmeal, Variety Pack, 3 Flavors, 10 Packets

Puuro. Helposti ja nopeasti mikrossa. Annospussit saisi olla aavituksen isompia. Lisään näihin vielä chia-siemeniä ja omenakuitua (apple fiber). Tässä on kolmea eri makua, ja on helppo jatkossa valita sopivin. Lapset tykkää ja syö aamupuuron mielellään. :)





Iherb ja Vitacost alennuskoodit:


Jos et ole aikaisemmin tilannut iherbistä mitään, niin saat ensitilauksesta joko 5 tai 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tämän linkin kautta). 10 dollarin alennus tulee yli 40 dollarin tilauksissa. Ohjeet tilaamiseen löytyy täältä.

Vitacost gives you $10.00 OFF from your first order (orders over $30.00). Hanki Vitacost alennuskoodi tämän linkin kautta..

Hakusanat: Suosituksia, Luontaistuotteet, iHerb coupon, kokemuksia,

Kommentit

Suositut tekstit