Huuto.net - Parannusehdotuksia

Palautteeni Huuto.netille - Miten saisi tästä palvelusta vielä paremman?


Tein hienon listauksen huuto.netin palauteosioon, ja kun painoin "lähetä"-nappia, niin eipä tuo ***tanan sivusto osannut kuin virhettä pukata. Sähköpostiosoitetta en sieltä löytänyt. Ei varmaan niitä parannusehdotuksia sitten taida käyttäjiltä kuulua. Jotta "hienot" kirjoitukseni eivät menisi hukkaan, niin kirjoitan ne tähän blogiin ylös. Päivitän, kun keksin jotain uutta lisää. Joku päivä sitten otan selvää, että voiko tuonne jotenkin palautetta jättää, niin että saisi vaikka sähköpostillla perille.


Kehitysehdotuksia:


- Korjatkaa kehitysehdotukset sivu, että sieltä voi laittaa palautetta.

- Voisiko jotenkin tehdä mahdolliseksi sen, että tuotteita ei voi vahingossa ilmoittaa tuplasti uudestaan? "Tuote on jo ilmoitettu", "haluatko ilmoittaa uudelleen?". Nyt saa hakua käyttää, että onko tuotteen laittanut jo vai ei.

- Olisi kiva nähdä palautteista, että onko saanut kohteesta itselle jo palautteen. Tietää ainakin, että tuote on mennyt perille.

- Onko mahdollista laittaa kaikkiin kohteisiin sama ilmoitus jotenkin helposti. Esim. Jos on lomalla, eikä postitus onnistu tiettyinä päivinä. Tai vaikkapa pistää kaikki tuotteet, joissa ei ole huutoja jäähylle siksi aikaa. Huutajaa ei paljoa lämmitä automaattinen ilmoitus siitä, että on lomalla, kun tuote on huudettu.

- Joku postipaketin kuva tyyliin Ebay olisi kiva, että myyjä voi laittaa onko tuote postitettu, jotta ostaja seurata. Sähköposteilla tuo on todella tuskaista.

- Nyt on joitakin kertoja käynyt niin, että kaupat eivät ole onnistuneet (joko omasta tai ostajan virheestä), ja joudun silti maksamaan huutonetille välityspalkkion. Saako näitä hyvitettyä
jotenkin?

- Jos tuotteeseen on tehty tarjous, niin kohteen aukiolon muuttaminen lyhyemmäksi, jos vain huutaja hyväksyy.

- Yläpalkkiin joku ilmoituskenttä missä ilmoitukset, jotka vaativat toimenpiteen (esim. kysymykset/viestit mihin et ole vastannut) Tyylin Facebook, Google+.. Nyt kysymykset unohtuvat syvälle jonnekin, jos ei satu olemaan koneella niitä heti kirjoittamassa

- Kaikkien myynnissä olevien tuotteiden arvo.

- Sähköpostina olisi kiva saada kaikki kohteen tietot itselle, kun tuotetta jättää myyntiin. Jos vaikka 6kk:n päästä haluaa saman kohteen laittaa uudestaan myyntiin, joutuu kaikki tiedot kirjoittamaan uudestaan.

- Huutokauppa ***** on julkaistu uudelleen viestit pois. Tukkivat sähköpostit. Varmaan syö palvelintehoja toisesta päästä.

- Tehomyyjä nimi on kiva, mutta olisi kiva, jos prosentti muuttuisi myynnin mukaan. Nyt tuo lähinnä tuntuu rankaisulta. Tai sitten välityspalkkio vain uusista tuotteista. Nykyisellä rajoituksella, että tehomyyjäksi siirtyy jo 50 myydyn kohteen jälkeen (vuodessa) on järjetöntä. Jos haluaa kevät/joulu tai muuta siivousta tehdä, niin tuo menee hetkessä yli.

- Tuotteiden laittaminen voisi olla helpompaakin. Miksi pitää rullata useamman sivun verran ja katsoa kohtia, joita ei ruksita/täytä ikinä. Joku simppeli piilota/näytä tiedot kohta voisi olla näppärä. Näkyvissä sitten vain ne mitä oikeasti käyttää.

- Vakioviestiin muotoilua. Nyt tulee pitkä rimpsu, joka näyttää todella sekavalta. Yritä siihen sitten laittaa selkeät ohjeet.

- Hakuihin helpommin "suljetut kohteet" vaihtoehto. Yleisin haku jota käytän. Enkä varmasti ole ainoa. Tämä puuttuu lisäksi mobiiliversiosta, joten sen käyttäminen on aivan tarpeetonta.

- Mobiiliversio. Jäätävä kasa ******. Varmaan olemassa vain sitä varten, että on mobiiliversio. Kerran kokeilin, ei ollut mun juttu.

....

Jatketaan kun jaksetaan.




Kommentit

Suositut tekstit