Testissä Organo Gold Gourmet Black Coffee pikakahvi

Arvostelussa: "Organo Gold Gourmet Black Coffee" lakkakääpäkahvi (Ganoderma lucidum - Reishi mushroom) - Kusetusta vai oikeasti hyvää kahvia?




Ällös huoli. En ole liittymässä Organo Goldiin tai pyytämässä ketään liittymään. Tilasin tämän kahvin puhtaasti uteliaisuuttani, kun pikakahvit on lähellä sydäntä. Organo Gold on ulkomailla suosittu verkostomarkkinointiyritys, mutta siitä vähän myöhemmin lisää.


Organo Gold Gourmet Black Coffee arvostelu:


Tilasin tätä kahvia Ebaysta, ja hinta oli suolainen; 20 dollaria 30 annospussista. Tätä voi tilata myös Amazonista, jos Ebay ei nappaa.

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota kahvipakettiin, joka ei ole ihan niin hieno, kuin kuvasta voisi päätellä. Tosin eipä tuolla suurta merkitystä ole. Tosin tätä kaupataan nimellä "Gourmet", joten odottaisin saavana todellisen elämyksen.

Toinen seikka oli paketin merkinnät. Missään ei kerrota, että kuinka paljoa lakkakääpää (Ganoderma Lucidum) on per annos, koska siitä ei ole minkäänlaista merkintään paketissa, eikä annospusseissa. En löytänyt tätä tietoa myöskään netistä.

Lakkakäävällä pitäisi olla paljonkin positiivisia terveysvaikutuksia, mutta rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että nautin kahvia puhtaasti maun takia, ja terveysvaikutukset on sivuseikka.

Kahvijauhe sekoittuu nopeasti ja pakkaukset on helppo avata....joo joo, mutta entäs se maku? Olen testannut yli kahtakymmentä pikakahvia, ja tämä on ihan keskivertoa. Maku on selvästi tumman puoleinen, aavistuksen kitkerä, ja suklainen. Lakkakääpää en kyllä tästä bongaa. Vertailuna esim. Madre Labsin Cafeceps, ja Longreen Corporationin lakkakääpäkahvit, jotka voittavat tämän hinnan (ja pidin Madre Labsia ylihintaisena), sekä maun puolesta.

Onko tämä 20 dollarin arvoista? Ei todellakaan ole. Saatavilla on paljon parempiakin lakkakääpäkahveja, kuten Longreen Corporationin Reishi Mushroom kahvi, joka on edelleen parasta kahvia mitä olen maistanut. Hinnaltaankin kolme kertaa halvempaa!


Organo Gold Gourmet Black Coffee - Pisteet: 3/5




Mites Organo Gold Affiliate markkinointi?


Kannattaa ensiksi tilata tätä kahvia kokeiluun Amazon.comista tai Ebaysta, ennen kuin lähtee mukaan mihinkään verkostomarkkinointiin. Ei tämä kahvi niin hyvää ole, että lähtisin sitä suosittelemaan ystävilleni, en vaikka kuinka rikastuisin. Vaikea sitä on ketään saada mukaan, jos tuote ei ole täyttä priimaa.

Itse olen varsin tyytyväinen siihen mitä iHerb tarjoaa. Iherb Rewards-ohjelmaan liittyy jokainen tilaaja automaattisesti. Eikä siinä ole mitään sitoumuksia. Moni ostaakin terveystuotteet iHerbistä ja vähät välittää mistään rewardseista (harva edes tietää tästä?). Säästöä tulee ilman suosituksiakin. Kaverit ei katoa, ja kukaan ei joudu rahapulaan.

Hienosti naamioitu mainos, joka saattaa jopa tuota hyvää mieltä. Jos joku kaipailee vielä alennuskoodia iherbiin, niin sen löytää tästä:

Iherb alennuskoodi ja tilaaminen?

Ensitilaajat saavat jopa 10 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Muista käyttää alennuskoodia (coupon) YUY952. Ohjeet tilaamiseen löydät tästä.


Kommentit

Suositut tekstit