Tervetuloa Blogiini!

torstai 17. toukokuuta 2012

Toukokuun iHerb kampanja (alennuskoodi) ja kokemuksia

iHerb kokemuksia - Toukokuu


Aikaisemmin tässä kuussa oli arvostelussa "allergialääkkeet", ja nyt sitten kaikkea sekalaista.

iHerbilla on taas vaihteeksi kampanja menossa, ja kaikki uudet tilaajat saavat 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksesta, käyttämällä esim. alennuskoodia YUY952.

Alennus on voimassa toukokuun 22. päivä asti.

Arvostelu: Yogi Tea, Healthy Fasting, Caffeine Free, 16 Tea Bags


En tiedä miten paljoa tämä tee auttaa laihduttamisessa, mutta tee on ainakin maistuvaa, ja virkistävää. Nautin tätä yleensä iltateenä, kun tässä ei ole ollenkaan kofeiinia. Yogi-teessä on käytetty vaikka mitä eri yrttejä, mutta ainakin itsellä vahvimpana tulevat esille lakritsinjuuri ja kaneli. Tuoksu on aavistuksen jouluinen. Ei ole mikään maailman halvin pakkaus, kun teepusseja on paketissa vain 16:sta, ja isompaa kokoa ei valitettavasti ole myynnissä. Pisteet 4/5

iHerb tuotesivu: Yogi Tea, Healthy Fasting, Caffeine Free, 16 Tea Bags


Arvostelu: 21st Century Health Care, Chewable D3, 400 IU, Orange Flavor, 110 Tablets


Itse käytän 5000IU vahvuista D-vitamiinia, mutta nämä ovat sopivan vahvuisia lapsille. 21st Century Health Caren vitamiinit maistuvat ihan karkeille, ja 110 tabletissa riittää pitkäksi aikaa. Paljon halvempi valmiste, kuin "lapsille tarkoitetut" D-vitamiinit. Suosittelen. Pisteet 5/5

iHerb tuotesivu: 21st Century Health Care, Chewable D3, 400 IU, Orange Flavor, 110 Tablets

Arvostelu: Weiman, Leather Cleaner and Polish, 12 fl oz (355 ml)


Piti nahkasohva saada puhtaaksi ja yllätyin, kun iHerbiltä löytyi tähänkin luontaistuote. Todella halpa ja riittoisa pullo. Ei mikään maailman paras tahrojenpoistoon, mutta tuo nahkaan takaisin kiiltoa ja pehmeyttä. Tilaan toisenkin pullon, kun tämä loppuu. Pisteet 4/5

iHerb tuotesivu: Weiman, Leather Cleaner and Polish, 12 fl oz (355 ml)

Arvostelu: Source Naturals, GABA Calm, Peppermint Flavored


GABA calm rauhoittaa kyllä aavistuksen (mutta tosin niin vähän, että menee placebon piikkiin). Aivan liian vahva maku, ja pillerit liukenee suussa todella hitaasti. Pisteet 2/5

iHerb tuotesivu: Source Naturals, GABA Calm, Peppermint Flavored


Muut iHerb tuotearvostelut ja kokemukset
Tästä löydät 2012 Iherb oppaan - Tilausohjeet, ja parhaat alennukset.

Iherb tilaaminen - Ensitilaajan ohje.

torstai 10. toukokuuta 2012

Keikka-arvostelu: Pepe Ahlqvist - Cafe Intro, Kerava

Pepe Ahlqvist - 4.5.2012 Cafe Intro, Kerava


Kun kuulin, että Blues-legenda Pepe Ahlqvist esiintyi 4.5.2012 Keravan Cafe introssa akustisesti, niin olihan sitä mentävä. Lippujen hintakin oli vain 7 euroa, ja mitään narikkamaksuja ei kahvilassa onneksi harrasteta. Cafe Intro on pieni kahvila Keravalla, jonka on yläkerrassa myöskin soitinliike. Pieneen ja viihtyisään kahvilaan mahtuu maksimissaan n. 50 hengen yleisö, ja mahdollistaa näin hyvin intiimin keikkaelämyksen.

Ennen keikkaa screeniltä tuli porvarikiekkoa, ja ennen paikalle saapumista saikin pelätä, että yleisö olisi täynnä känniääliöitä, mutta onneksi tämä tuli todistettua nopeasti vääräksi. En muista olleeni koskaan keikalla, jossa yleisö on täysin hiljaa ja syventyneenä musiikkiin koko keikan ajan. Onkin hämmästyttävää, kun pääsee kuulemaan kansallisaarretta (Pepeä) paikassa, joka on rento ja rauhallinen, kuin oma olohuone... Niin ja ohella pääsi nauttimaan hyvästä kahvista.

En ole aikaisemmin ollut mikään kovin suuri suomenkielisen bluesin fani, mutta Pepen suomeksi esittämät biisit upposivat keikalle parhaiten. Nämä kappaleet saivat meikäläisen vaipumaan syvälle blues-transsiin. Pepe on varsin rento esiintyjä ja osaa ottaa yleisönsä.  Pepe saa akustisesta kitarastaan loihdittua monia sävyjä, ja soittamisen näyttämään välillä liiankin helpolta. Kateeksi käy.

Keikan settilistalle mahtuivat kokoelma blues-standardeja, sekä Pepe Ahlqvistin omia biisejä. Ulkomuistista settilistaa sekalaisessa järjestyksessä: "Bright Lights, Big City", "Tohveliblues", "Aina Ei Voi Saada Mitä Haluaa", "Shame, Shame, Shame", "Stagger Lee", "Näillä mailla", "Soitan Sen Pois", "Hootchie Cootchie Man", "Route 66", ja tietenkin keikat yleensä päättävä "Back To The River".

Nappaan kameran aina mukaan, kun on vain mahdollista, ja tällä kertaa videolle tarttui:

Video: Pepe Ahlqvist - Back To The River (Cafe Intro live):
Veljen kamerassa on lisää videoita, mutta niiden äänet vaativat vähän säätöä ja tutkailua. Täytyy katsella, josko nekin saisi Youtuben ihmeelliseen maailmaan joku päivä.

kotisivut: www.pepeahlqvist.com/


Vähän piristystä tietokoneen ääressä istumiseen ja elämään:

Kokeile netin parasta luontaistuotekauppaa iHerb.comia ja ihastu. Koodilla YUY952 saat vähintään 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Omat iHerb-kokemukset ja arvostelut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

iHerb kokemuksia - Luontaistuotteita allergiaan

Apua kevätallergiaan luontaistuotteista?


Jos kuulut siihen "onnelliseen" osaan väestöstä, joka kärsii kevätallergioista, niin tervetuloa joukkoon. Reilu kuukausi sitten tilasin iHerbista pari eri valmistetta, joiden pitäisi auttaa allergioihin. Aikaisemmin olen turvautunut allergioissa vain apteekin tuotteisiin, ja pitihän sitä tällä kertaan kokeilla luontaistuotteita lääkkeiden sijasta.


Arvostelu: Hyland's, Seasonal Allergy Relief, 60 Quick-Dissolving Tablets


Tabletit (1-2kpl) laitetaan kielen alle sulamaan, että ne imeytyisivät nopeammin. Hyland's Allergy Relief-tabletit sulavatkin suuhun hetkessä (eivät maistu miltään). Vaikuttavat myös todella nopeasti, ja muutamassa minuutissa kevätallergian aiheuttama kurnutus, ja silmien kutina lakkaavat. Eivätkä nämä väsytä, kuten allegialääkkeet.

Ehdottomasti parempi, kuin yksikään lääke mitä olen apteekista ostanut. Nyt on apteekista ostetut allergialääkkeet jääneet kaappiin. Luontaistuotteet veivät pisteet kotiin.

Jos jotain pientä miinusta pitää etsiä, niin tabletteja joutuu ottamaan useamman kerran päivässä. Omalla kohdalla ei riitä, että ottaa tabletit pelkästään aamulla. Ei ainakaan nyt pahimpaan allergia-aikaan.

Pisteet 4/5

iHerb: Hyland's, Seasonal Allergy Relief, 60 Quick-Dissolving Tablets tuotesivu

Arvostelu: Heel BHI, Adrisin, Allergy Relief, 15 Tablets Pocket Pack


Heel BHI:n Allergy Relief-tabletit laitetaan myöskin kielen alle, mutta nämä sulavat hieman hitaammin (tosin maistuvat paremmilta). Hyland'sin tuotteeseen verrattuna nämä eivät poista allergian oireita ihan yhtä nopeasti ja tehokkaasti. Tosin näissä kahdessa valmisteessa ei ole montaa samaa ainesosaa, joten ehkä nämä toimivat toisilla paremmin. Hintakaan (3.19$) tuskin ajaa ketään konkurssiin. Pisteet 3/5

iHerb: Heel BHI, Adrisin, Allergy Relief, 15 Tablets Pocket Pack tuotesivuKatso arvostelut muista iHerbin tuotteista: iHerb-tilaaminen ja kokemuksia sivulta.

iHerbin tuotteista vähintään 5dollarin ale ensitilaajille koodilla YUY952Tästä löydät 2012 Iherb oppaan


Pikaopas iHerbiin - Vuoden 2012 tiedoilla