8 hyvää syytä miksi iHerb Rewards kannattaa

8 miksi iHerb Rewards kannattaa:




Mikäli iherb.com rewards-sivuja on uskominen, niin ne jotka ovat suositelleet iHerbia kolmelle tai useammalle henkilölle, ovat tienanneet iHerb-rewardseja keskimäärin 240 dollaria vuodessa! Lainaus iHerbin sivuilta:

“Recent data analysis, conducted in October 2011, found that iHerb customers referring 3 or more people over a year ago earned an average of $240.00. And the figure for customers referring 10 or more people was $640.00. “

Kolme henkilöä saa koukutettua helposti jo Facebook-kavereista.

1. Iherb Rewards - Monitasoiset ansiot




Iherb Rewards-ohjelman hienous tulee heidän monitasoisesta ansaitsemisjärjestelmästä (multilevel earning). Ensimmäisellä tasolla (level 1) saat toteutuneista myynneistä neljä prosenttia itsellesi, ja nämä tulevat suoraan sinun alennuskoodiasi käyttäneiden ostoista. Seuraavat tasot taas heidän kautta tulleista jne. Aina tasoon neljä asti. Katso video. :)


4% tuloja tason 1 myynneistä (sinun suositukset)
3% tuloja tason 2 myynneistä
2% tuloja tason 3 myynneistä
1% tuloja tason 4 myynneistä



Kiitos iherb-alennuskuponkien, iHerbin ei tarvitse itse mainostaa mitään, vaan käyttäjät tekevät käytännössä kaiken mainostamisen iherbin puolesta. Tästä syystä tuotteiden hinnatkin pysyvät edullisina.

2. Ei tarvetta kotisivuille - iHerb rewards toimii ilmankin!


Iherb rewards ohjelmaa voi käyttää myös ilman nettisivuja (tai nettiä), koska iHerbia voit suositella muille pelkällä alennuskupongilla. Pitää vain opetella ulkoa kuuden merkin mittainen koodi. Iherbin sivuilta löytyy myös tulostettavia lappua joita voit jakaa.

Kuinka mainostaa?


- Laita alennuskoodi keskustelupalstojen allekirjoitukseksi (noudata kuitenkin foorumien sääntöjä)
- Jaa alennuskuponkia kavereille, perheelle, tutuille, harrastuksissa..
- Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ ja muu sosiaalinen media kannattaa ottaa avuksi.
- Työpaikan/koulun/salin ilmoitustauluilla
- Omassa blogissa ja nettisivuilla
- Email-allekirjoituksena (älä kuitenkaan spammi)


3. Sama alennuskoodi toimii kaikissa maissa



Sama alennuskoodi toimii kaikissa maissa, joten yllä olevat mainoskikat toimivat kaikkialla. Eipä ainakaan ole pelkoa, että uusien käyttäjien haaliminen loppuu ihan heti. Jos on paljon kavereita sosiaalisessa mediassa eri maista, niin on mahdollista päästä kiinni ihan hyviin ansioihin.

4. iHerbin mainokset on vaikea estää



Monet mainokset on helppo estää adblockereilla, mutta iHerbin koodit on tekstinpätkinä, joten niitä on vaikeampi saada estettyä, ja omat mainoskuvat voi myöskin suunnitella. Tuotteisiin saa tehtyä myöskin omat linkit, ja näihin löytyy ohjeet iHerbin sivuilta.

5. Hyvää palvelua ja edulliset hinnat

Iherbissa on monet tuotteet paljon halvempia, kuin Suomessa. Iherbista tuleekin tilattua tuotteita keskimäärin kerran kuukaudessa. Kertyneitä rewardseja voi hyvin hyödyntää ostoksissa, ja rahaa säästyy entistä enemmän. Ja jos malttaa odottaa, että rewardseja kertyy, niin jotkut tilaukset voi tehdä aivan ilmaiseksi!

Iherbin asiakaspalvelusta ei ole mitään pahaa sanottavaa, ja kaikkiin kysymyksiin on tullut vastaus nopeasti.

6. iHerbin alennukset ja kampanjat


Iherb järjestää usein erilaisia kampanjoita, ja niitä onkin hyvä hyödyntää uusien käyttäjien saamiseksi. Kaikki iHerb alennuskoodit ovat saman arvoisia, joten ei tarvitse pelätä, että joku toinen koodi olisi parempi. Ei siis kannata uskoa, jos joku väittää omaa koodia paremmaksi, kuin toisen.

7. Kotisivujen aiheella ei ole väliä


Tarvitaan vain luovuutta, ja iHerbia pystyy mainostamaan missä tahansa blogissa tai kotisivuilla. Mainokset voi suunnitella kokonaan itse.

8. Iherb - My page (Reviews)



Iherb otti käyttöön huhtikuussa My Page arvostelusivut. Sinun iHerb-koodisi on siellä suoraan näkyvissä, ja sitä kautta voi saada uusia referraleja.




Alkuun iHerbin kanssa pääset, kun teet ensimmäisen tilauksen tämän linkin kautta, ja samalla saat vähintään 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Tehtyäsi ensimmäisen tilauksen, saat oman alennuskoodin, jota voit jakaa kavereillesi.

Kommentit

Suositut tekstit